Table of Contents

HYUNDAI Home is uw platform om eenvoudig uw smart home-apparaten aan te sluiten en te bedienen, zoals: slimme lampen, slimme deurbel en slimme stekkers. Met HYUNDAI Home kunt u uw apparaten overal en altijd bedienen. De apparaten kunnen afzonderlijk werken of met elkaar samenwerken via een veelvoud aan functies. Beheer al uw apparaten tegelijkertijd met slechts één app en deel ze met het hele gezin en / of uw vrienden. Bekijk nu de mogelijkheden!

Download de Hyundai Home App

Klik op Registreren en lees het privacybeleid nadat het is verschenen. Klik op Akkoord en ga naar de registratiepagina.

 

Hyundai Home App

U kunt e-mail gebruiken als uw account om u te registreren. Het land / de regio van de APP is hetzelfde als de telefoons. U kunt dit ook zelf wijzigen bij het registreren. (U kunt het land / de regio niet wijzigen na de registratie). Voer het e-mailadres in en klik op Verificatiecode ophalen.

Voer de verificatiecode in en ga naar de pagina met wachtwoordinstellingen. Stel uw wachtwoord in en klik op Gereed.

Hyundai Home App

 
Inloggen / inloggen op een bestaand account van een derde partij Als u al een account heeft, kiest u Inloggen en opent u de inlogpagina.


Het systeem zoekt automatisch het huidige land / de regio waarin u zich bevindt. Of u kunt het land / de regio zelf kiezen.


Voer mobiel nummer / e-mailadres en wachtwoord in.
Als je een iPhone gebruikt, kun je ook inloggen met Apple ID.

Wachtwoord vergeten?
Als u uw wachtwoord bent vergeten,kunt u deze procedures volgen en deze ophalen. Klik op Wachtwoord vergeten: Het systeem zoekt automatisch het land / de regio waarin u zich bevindt. U kunt het land / de regio ook zelf kiezen. Voer het mobiele nummer / e-mailadres in dat u gebruikt om u te registreren en klik op Verificatiecode ophalen.
Wachtwoord opnieuw instellen

Voer de verificatiecode in die u per sms of e-mail ontvangt.

Voer uw nieuwe wachtwoord in en klik op Gereed om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

De app zal automatisch inloggen met je nieuwe wachtwoord.

Families & huizen aanmaken

Wanneer nieuwe gebruikers de app openen, zien ze de startpagina waar de apparaten worden vermeld.

Het gebruikersprofiel wordt in de linkerbovenhoek weergegeven. Er zal geen kamer- en omgevingsinformatie zijn voordat u de huisinformatie heeft ingevuld.

Klik op profiel in de rechter benedenhoek en kies Home beheer om de pagina te openen.
Als u een nieuwe gebruiker bent en u op Home beheer klikt, gaat de app direct naar de pagina waar u nieuwe Families kunt toevoegen en woninginformatie kunt bewerken.

Als u al eerder woningen heeft toegevoegd, kunt u op Join a home klikken om de pagina te openen.

U kunt de thuisnaam naar wens wijzigen. (Maximaal 25 tekens) De thuislocatie verandert met de locatie van je telefoon. U kunt de thuislocatie ook wijzigen door de thuiscoördinaat in te stellen. Klik op Bevestigen nadat u zeker weet dat de locatie correct is.

U kunt de kamernaam kiezen die door het systeem wordt gegeven. Of klik op Kamer toevoegen om de kamernamen aan te passen (maximaal 25 tekens).
Nadat u de huisinformatie hebt ingevuld en bent teruggekeerd naar de homepage, ziet u informatie zoals het weer, de vochtigheidsgraad en de namen van de kamers. Als je meer dan één huis hebt toegevoegd, klik dan op de knop linksboven om te wisselen en andere huizen te beheren.

Op de startpagina kunt u op de knop linksboven klikken om naar andere huizen te schakelen.

In Home Management kun je de bestaande woningen bewerken en nieuwe woningen toevoegen. Een account kan meerdere huizen besturen en de slimme apparaten in verschillende huizen zullen elkaar niet storen tijdens het gebruik.

Klik op huis om de pagina Home Settings te openen, zoals weergegeven in de afbeeldingen.

uitnodiging woning

Als je wordt uitgenodigd voor een woning, ontvang je een pop-upmelding in de APP. U kunt ervoor kiezen om te weigeren of te accepteren. U ontvangt ook een melding in het berichtencentrum.

Omgevings-informatie
Nadat u de huisinformatie en locatie heeft ingevuld, kunt u weer- en omgevingsinformatie op de homepage zien. U kunt er ook op klikken om meer details te zien. Als u omgevingssensoren met de APP heeft verbonden (bijvoorbeeld luchtreiniger, thermometer, hygrometer, etc.), zal deze eerst de omgevingsinformatie tonen die door deze apparaten is gedetecteerd. U kunt het item ingedrukt houden en de informatie verslepen om de volgorde aan te passen. (Alleen huiseigenaren en beheerders hebben de toegang om dit te beheren).
Apparaten toevoegen
Klik op Apparaten toevoegen of + in de rechterbovenhoek om de pagina Apparaat toevoegen te openen. Er zijn twee manieren om apparaten toe te voegen, namelijk Handmatig toevoegen en Automatische scan. (Als u Auto Scan gebruikt, moet u de APP toegang geven om Wi-Fi en Bluetooth te gebruiken)
Handmatig Wi-Fi-apparaten toevoegen – Wi-Fi Quick-Connect.
Selecteer eerst uw apparaten en dan springt u naar de pagina waar u uw wifi-wachtwoord moet invoeren. (Alleen 2.4G Wi-Fi wordt ondersteund. Als uw router is geconfigureerd op 5G, volg dan de instructies om deze in te stellen op 2.4G) Als u al weet hoe u voeg het apparaat toe en reset het, kies de juiste methode volgens de status van de indicator. Als de indicator niet knippert, klik dan op de optie De indicator knippert niet / Apparaten resetten om de gids voor resetten te bekijken.
Handmatig toevoegen in Wi-Fi-apparaat-EZ-modus
Als u de EZ-modus gebruikt om apparaten aan te sluiten, moet u de drie stappen volgen en het indicatielampje op snel knipperen instellen.
Als u de EZ-modus gebruikt om apparaten aan te sluiten, wordt het proces weergegeven in de eerste twee afbeeldingen aan de linkerkant. U kunt de namen van de apparaten aanpassen (maximaal 64 tekens) en kamers toewijzen aan de apparaten. Als het apparaat geen verbinding kan maken, toont de APP de derde pagina aan de linkerkant. U kunt de instructies volgen om de problemen op te lossen.
Auto scan

U kunt via Auto Scan zoeken op Wi-Fi-apparaten, 
U kunt al deze apparaten met één klik toevoegen.
Als het zoeken verloopt en er geen apparaten worden gevonden,
volg dan de instructies om mogelijke problemen uit te sluiten en probeer het opnieuw,
of je kunt ervoor kiezen om ze handmatig toe te voegen.

Als u Auto Scan gebruikt, moet u Wi-Fi en Bluetooth van de telefoon inschakelen. Als u Wi-Fi niet inschakelt, kan het Wi-Fi-apparaat niet worden gevonden; Als u Bluetooth niet inschakelt, kunnen Bluetooth-apparaten in de buurt van uw telefoon niet worden gevonden.
De nieuwe versie-app maakt een automatische scan mogelijk naar Bluetooth-apparaten in de buurt om de gebruikerservaring met Bluetooth-apparaten te verbeteren. Open de app en ga naar Home. De app zoekt automatisch naar Bluetooth-apparaten die zich in de koppelingsmodus bevinden.
U kunt ook Bluetooth NB-IoT, Wi-Fi-producten instellen op snel knipperen en Auto Scan gebruiken om ze met één klik te verbinden. (Gebruik alstublieft 2.4G Wi-Fi. Ook moeten de Wi-Fi-naam en het wachtwoord worden ingevoerd in de APP.)
Scannen om apparaten te koppelen: scan de QR-code in NB-producten of voer de code in.

Kies de NB-producten waarmee u verbinding wilt maken en klik op het scanpictogram in de rechterbovenhoek om de QR-code van het apparaat te scannen.
Of u kunt rechtstreeks het IMEI-nummer invoeren op het label van het apparaat en Bevestigen kiezen om de apparaten met de APP te verbinden.
(De APP heeft toegang tot de telefooncamera nodig tijdens het scannen.)

Nieuw toegevoegde netwerkconfiguratiemethode: netwerkconfiguratie scannen via QR-code

Er is een nieuwe netwerkconfiguratiemethode geïmplementeerd in het apparaatbeheer van het IoT-platform.
Scan de QR-code op het product of de buitenverpakking van het product om direct naar de netwerkconfiguratiepagina te gaan.

Apparaat- / kamerlijst

Apparaatpagina
U kunt op deze pagina alle apparaten en kamernamen bekijken.
Klik op ··· aan de rechterkant, u kunt ervoor kiezen om apparaten in de lijstweergave of rasterweergave te bekijken;
U kunt op Apparaatbeheer klikken om de volgorde van apparaten te sorteren; U kunt kamers bewerken via Kamerbeheer.

Apparaatbeheer
Om de weergavevolgorde van apparaten te wijzigen, klikt u op … op de startpagina en vervolgens op Apparaatvolgorde. Nu kunt u het apparaatfiguur slepen om de volgorde van uw apparaten aan te passen. Apparaten met meervoudige selectie maken ook batchverwijdering uit het beheersysteem mogelijk.

Om uw kamers te beheren, klikt u op… op de startpagina en kiest u Kamerbeheer.
Klik vervolgens op het pictogram dat in de rechterbovenhoek van het scherm verschijnt.
Nu kunt u ≡ slepen om de volgorde van uw kamers aan te passen en op – klikken om de kamer te verwijderen.

Apparaat online / offline: het apparaatbeeld is donker als het offline is; anders is het online; Sommige apparaten geven een gerelateerd informatieoverzicht op de startpagina weer, zoals airconditioning, boiler, radiator, enz. Als het apparaat is ingeschakeld, worden de temperatuurgegevens direct naast het apparaatpictogram weergegeven.
Snelkoppeling voor algemene functies

Klik in de rasterweergave op de kleine pijl in de rechterbenedenhoek van het apparaatpictogram om toegang te krijgen tot meer functies,
zoals de onderkant van de schakelaar en temperatuuraanpassing voor airconditioning.

Klik in de lijstweergave op Algemene functies onder aan het apparaatpictogram om meer apparaatfuncties te openen, zoals de onderkant van de schakelaar en temperatuuraanpassing voor airconditioning.
Als er meer dan twee Smart Camera’s aan de lijst zijn toegevoegd, verschijnt de optie Alle camera’s op de startpagina. Nadat u op Alle camera’s hebt geklikt, kunt u de videofeed van meerdere camera’s in één scherm bekijken.
Als er minstens één beveiligingsgateway in de apparatenlijst staat, wordt de functie “Slimme beveiliging” geactiveerd. Deze functie ondersteunt de basisfuncties voor in- en uitschakelen.
Apparaat bedieningspaneel
Er verschijnt een apparaatpictogram in Alle apparaten wanneer het apparaat de koppeling heeft voltooid. Nu kunt u op het pictogram klikken om het configuratiescherm van dit slimme apparaat te openen. (Het uiterlijk van het bedieningspaneel varieert van apparaat tot apparaat) Als het apparaat offline is, wordt het pictogram Offline weergegeven en kan het apparaat niet werken.
Klik op het apparaatpictogram om het configuratiescherm te openen. Neem het licht als voorbeeld. Als het lampje uit is, kunt u alleen Schema en Timer instellen; als het lampje brandt, kunt u Scene, Color, Brightness en Schedule instellen. Klik op “✏” in de rechterbovenhoek van het configuratiescherm om dit apparaat afzonderlijk te beheren.
Apparaatbeheer

Raadpleeg de pagina met apparaatinstellingen, zoals weergegeven in de afbeelding:

Klik op het pictogram: u kunt het pictogram, de apparaatnaam en de locatie bewerken;
Apparaatinformatie: u kunt de apparaat-ID, het IP-adres, het MAC-adres, de tijdzone en de online status, enz. Bekijken;
Tap-to-Run en automatisering: zet het apparaat aan / uit met een tik of bewerk de automatiseringsinstelling;
Apparaat delen: u kunt apparaten met anderen delen door een telefoonnummer / e-mailadres in te voeren (Opmerkingen: het telefoonnummer / e-mailadres moet geregistreerd zijn voor Tuya Smart);
Groep aanmaken: na het invoeren van de pagina worden alle apparaten met hetzelfde modelnummer onder dit account weergegeven. Door een groep voor hen aan te maken, kunt u eenvoudig alle apparaten binnen deze groep beheren (de firmware moet dezelfde versie zijn) ;
Veelgestelde vragen en feedback: de pagina met veelgestelde vragen van dit apparaat bezoeken om hulp te krijgen of feedback te geven als u problemen of opmerkingen heeft;
Toevoegen aan startscherm: door een snelkoppeling toe te voegen aan het startscherm van de mobiele telefoon voor dit apparaat, kunt u rechtstreeks naar het configuratiescherm van het apparaat gaan;
Check for Firmware Upgrade: je kunt hier de laatste versie bekijken;
Apparaat verwijderen: u kunt het apparaat uit de apparatenlijst verwijderen en de bijbehorende automatisering en Tap-to-Run worden ook verwijderd;
Herstel fabrieksinstellingen: het apparaat wordt verwijderd uit de apparatenlijst en alle gegevens van het apparaat worden gewist.

Apparaat delen
Klik op “Apparaat delen” op de pagina “Apparaatbeheer” om de pagina voor het delen van apparaten te openen. Nadat u de pagina “Apparaat delen” hebt geopend, klikt u op “Delen toevoegen” onder aan de pagina en voert u het account in. (Mensen met wie u deelt, moeten ook een hyundai home-account hebben en zich in dezelfde regio bevinden als u; accounts in verschillende regio’s ondersteunen het delen van apparaten niet.) Als u niet verder wilt delen, kunt u het gedeelde account verwijderen door lang in het Android-systeem te drukken en door naar links te vegen in het iOS-systeem.
Controle van apparaatgroepen

Klik op “Groep maken” op de apparaatbewerkingspagina.
De pagina toont de apparaten met hetzelfde modelnummer die in één groep kunnen worden geplaatst. Nadat u de apparaten hebt geselecteerd die u wilt groeperen, klikt u op Bevestigen, voert u de groepsnaam in en klikt u op Opslaan om te voltooien.
Nadat de groep met succes is aangemaakt, springt deze automatisch naar het groepscontrolepaneel. U kunt deze apparaten nu in een groep bedienen.

De groep wordt samen met Alle apparaten op de startpagina weergegeven nadat deze is gemaakt, en u kunt deze eenvoudig bedienen via de startpagina; Nadat u het groepscontrolepaneel hebt geopend, kunt u op ✏ in de rechterbovenhoek klikken om de groepsinformatie te bewerken, en om deze groep te verwijderen door op Groep negeren te klikken.
Automatisering en Tap-to-Run
Automatisering

Klik onder “Automatisering” op de pagina “Slimme” op “Automatisering toevoegen” of “+” in de rechterbovenhoek om de pagina “Slimme instellingen” te openen.
Door op “Voorwaarde toevoegen” te klikken. je kunt meerdere voorwaarden toevoegen (je kunt geen andere voorwaarden toevoegen met “Klik om uit te voeren”), en meerdere taken (je kunt ook een “Tap-To-Run” selecteren). Vervolgens kunt u de naam van deze automatisering bewerken en er een effectieve periode voor instellen.

Stel een automatisering in
Nadat u automatisering hebt toegevoegd, ziet u een pagina genaamd Create Smart die u door de instelling leidt. U moet voorwaarden instellen die later worden gebruikt om de scène te activeren. Hier nemen we de instelling voor weersverandering als voorbeeld. Nadat u op Weerwijziging heeft geklikt, moet u de voorwaarden in meer specifieke termen instellen. Hier kiezen we Temperatuur als voorbeeld. Nadat u de gewenste temperatuur heeft gekozen, klikt u op Volgende om de instelling op te slaan en naar de volgende stap te gaan.
Nadat de voorwaarden zijn ingesteld, gaat de app door naar de pagina voor het instellen van taken. Hier kiezen we als voorbeeld Execution Equipment, wat betekent dat we apparatuur kiezen om de taken uit te voeren. Hier kiezen we als voorbeeld de airconditioning. Nadat je het apparaat hebt gekozen, kun je er meerdere functies voor instellen. We kiezen bijvoorbeeld Switch: On, Set Temp: 26 ℃, Mode: Cold, Wind: High, wat betekent dat wanneer aan de gestelde voorwaarden wordt voldaan, deze functies aan zullen staan. Klik vervolgens op Volgende om op te slaan en naar de volgende stap te gaan.
Stel voorwaarde en taak in om op te slaan. Klik op + in de rechterbovenhoek om meerdere voorwaarden toe te voegen. Selecteer onderaan de pagina een effectieve periode voor uw automatisering. Hier kiezen we 19:00 – 3:00 om te voorkomen dat de airconditioning wordt ingeschakeld tijdens werkuren wanneer er niemand thuis is.
Voorwaarden – zonsondergang / zonsopgang

Nadat u automatisering hebt toegevoegd, ziet u een pagina genaamd Create Smart die u door de instelling leidt.
U moet voorwaarden instellen die later worden gebruikt om de scène te activeren. Hier nemen we de instelling voor weersverandering als voorbeeld.
Nadat u op Weerwijziging heeft geklikt, moet u de voorwaarden in meer specifieke termen instellen. Hier kiezen we als voorbeeld Sunset / Sunrise.
De uitvoeringsvoorwaarden kunnen worden geselecteerd vanaf zonsopgang of zonsondergang, en de tijdsperiode voor en na zonsopgang of zonsondergang kan ook worden geselecteerd. Na het selecteren van de uitvoeringstijd en ga naar de volgende stap.

Nadat de voorwaarden zijn ingesteld, gaat de app naar de pagina voor het instellen van taken. Hier kiezen we als voorbeeld Execution Equipment, wat betekent dat we apparatuur kiezen om de taken uit te voeren. Hier kiezen we als voorbeeld de airconditioning. Nadat je het apparaat hebt gekozen, kun je er meerdere functies voor instellen. We kiezen bijvoorbeeld Switch: On, Set Temp: 26 ℃, Mode: Cold, Wind: High, wat betekent dat wanneer aan de gestelde voorwaarden wordt voldaan, deze functies aan zullen staan. Klik vervolgens op Volgende om op te slaan en naar de volgende stap te gaan.
Voorwaarden – Vertrek of aankomst

Neem bijvoorbeeld Vertrek of Aankomst, u kunt een aantal bepaalde acties instellen die worden geactiveerd wanneer u vertrekt of aankomt. (Om deze functie te gebruiken, moet u de app toegang geven tot uw locatie. De functie is momenteel niet beschikbaar in de Android-versie.)
Klik op Vertrekken of Aankomen, selecteer uw locatie en klik op Volgende om de instelling te voltooien. Met deze instelling kunt u uw apparaten bedienen en uw taken uitvoeren binnen 110-1023 meter van uw locatie.

Maak een Template

App zal enige automatisering en Tap-to-Run aanbevelen op basis van uw apparaten, die u rechtstreeks kunt gebruiken.
Klik op Maken van sjabloon onder aan de pagina Slim maken om enkele aanbevolen automatiseringen te krijgen.

Voeg taak toe

Klik op Taak toevoegen of + in de rechterbovenhoek om de pagina Taak selecteren te openen.
Deze taak kan een apparaatswitch zijn onder een bepaalde voorwaarde of een automatiseringsuitvoering.
De taken omvatten Tap-To-Run, Automatisering inschakelen of uitschakelen, Melding verzenden. Tijd om naar links en apparaat.

Stel een effectieve periode in

U kunt een effectieve periode selecteren voor de automatisering die u instelt.
Als u bijvoorbeeld automatisering wilt instellen, waarbij het nachtlampje gaat branden wanneer de sensor enige menselijke actie detecteert, kunt u Nacht selecteren als Effectieve periode, zodat de automatisering overdag wordt uitgeschakeld.

Automatisering-voorbeelden

De voltooide automatiseringsinstelling van de conditie en taak wordt weergegeven in de afbeelding.

Er zijn hoofdzakelijk 4 soorten automatisering te realiseren:

Koppeling tussen apparaten: u kunt instellen dat de geurverspreider en de luchtreiniger worden ingeschakeld terwijl de airconditioning aanstaat;
Koppeling tussen omgeving en apparaat: u kunt instellen dat de airconditioning automatisch wordt ingeschakeld als de temperatuur hoger is dan 29 ℃;
Timer: om het gordijn elke ochtend om 8 uur automatisch te openen;
Locatie: om een ​​aantal acties te activeren wanneer iemand op bepaalde plaatsen vertrekt of aankomt. Bijvoorbeeld om de airconditioning en de boiler te openen als u in de buurt van uw huis bent.

Automation-Push-berichten-methode

Klik op “maak een nieuw account aan”, er verschijnt een zwevend venster en klik op “slim – toevoegen – herinneringsbericht verzenden” om de pagina “herinneringsmodus selecteren” te openen. Tuya ondersteunt push-berichten op meerdere manieren: berichtencentrum, telefonische melding en sms (minimaal 1 en maximaal 3). Als je de telefonische melding en sms-herinneringsservices niet hebt gekocht, kun je alleen de berichtencentrale kiezen.
Na het voltooien van de configuratie van de berichtmethode, keert u terug naar de startpagina van automatisering, de geselecteerde push-modus wordt weergegeven.

Smart-Scene-logboeken
Klik op de weergave-interface van het logboek om het scènelogboek in omgekeerde chronologische volgorde te bekijken. Bewaar logboekinformatie tot 7 dagen intelligent. Klik op een specifiek logboek om naar de bijbehorende scènebewerkingspagina te gaan. Als een apparaat niet werkt tijdens automatisering, wordt er een alarmbericht door het meldingscentrum gestuurd en wordt het logboek met fouten bij de uitvoering opgeslagen. Het logboek helpt om het exacte defecte apparaat te lokaliseren.
Profiel pagina

Home Management: beheer uw huis en huisleden;
Let op: dit wordt alleen getoond als je iPhone een Apple Watch heeft gebonden. U kunt uw apparaten bedienen en Tap-to-Run uitvoeren via Apple Watch;
Berichtencentrum: het bevat drie soorten berichten: Alarm, Thuis en Bulletin. U kunt de Do-Not-Disturb-schema’s voor hen aanpassen;
Veelgestelde vragen en feedback: het bevat 5 secties en dit zijn alle vragen, netwerkdiagnose, probleem melden, veelgestelde vragen en mijn feedback.
Meer services: maak een lijst van de toegevoegde waarde die Hyundai home biedt en deze omvat AI Filtered Notification, Cloud Storage for Cameras, Phone Notification en maximaal acht toegangsservices van derden.
Instellingen: het omvat Geluid, App-melding, Info, Netwerkdiagnose, Uploadlogboek, Cache wissen en Uitloggen (Uploadlog is alleen beschikbaar in het iOS-systeem)

Watch

Klik op Watch op de Me-pagina om de Watch-pagina te openen.
Klik op Apparaat om al uw slimme apparaten weer te geven. U kunt apparaten toevoegen door op + te klikken. Sommige apparaten worden niet ondersteund door Watch.
Klik op Beschikbare Tap-To-Run om uw Tap-To-Run toe te voegen
Alle meldingen in het berichtencentrum worden ook naar Watch gestuurd.

App-meldingsinstellingen

Er zijn twee manieren om de meldingsinstellingen te openen en te bewerken

De eerste is, Ik – Instellingen – App-melding

De tweede, Ik – Berichtencentrum, en klik vervolgens op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek
Schakel de meldingen uit om geen berichten meer te kunnen ontvangen, inclusief Alarm, Home en Bulletin. Als de meldingsinstelling is ingeschakeld, kunt u drie soorten meldingen afzonderlijk inschakelen.
Berichten centrum

Alarm omvat apparaatalarm, automatiseringsmelding, alarm, apparaattimingstoring en etc.;
Home omvat: het toevoegen / verwijderen van leden van het huis, het verwijderen van het huis, het instellen van een lid als beheerder, het toevoegen van apparaten, het delen van apparaten, enz .;
Bulletin bevat feedback van gebruikers, officiële kennisgeving, enz.

Met Message Center kunt u de modus Niet storen instellen in een specifieke periode. Klik op Schema Niet storen om de gewenste periode in te stellen. Selecteer eerst een Niet-storen-apparaat voordat u een tijd instelt.

Klik op <om de instelling te voltooien en terug te keren naar de pagina met schema-instellingen nadat u de apparaten hebt geselecteerd.
Klik op Schema toevoegen om meer Niet-storen-schema toe te voegen.

Veelgestelde vragen en feedback

Klik op – Veelgestelde vragen en feedback om het helpcentrum te openen. U kunt hier naar vragen zoeken of feedback naar ons sturen,
Mijn feedback: je kunt je feedback hier opvolgen.
FAQ: u kunt toegang krijgen tot veelgestelde vragen terwijl u Hyundai home app gebruikt.
Alles: u kunt elk apparaat kiezen om gerelateerde veelgestelde vragen te zien, of netwerkproblemen met apparaten, problemen met APP-gebruik en besturingsproblemen van derden voor de bijbehorende veelgestelde vragen.
Netwerkdiagnose: het helpt ons om uw problemen sneller op te lossen, en het proces kan ongeveer 2 minuten duren.
Probleem melden: stel hier uw vragen, contactgegevens en afbeelding in als u problemen ondervindt bij het gebruik van Hyundai home app.